Fotograf

Har du behov for bilder til bedriften din?

Jeg er fotograf fra Eidsvoll, bosatt på Råholt og med kontor på Eidsvoll Verk. Men tar også gjerne oppdrag i andre deler av Viken eller for den saks skyld i hele landet. Holder du til i Kragerø og omegn er jeg også jevnlig der og fotograferer.

Jeg tilbyr alle typer fotografering for bedrifter, portrettbilder av ansatte, situasjonsbilder, eksteriørbilder av bedriften eller interiørbilder, produktbilder eller stemningsbilder til hjemmesiden.

Det er ikke alltid arkivbilder føles helt rett og det man aller helst ønsker er jo at bildene skal reflektere det bedriften din gjør og er. Derfor anbefaler jeg egne bilder til nettsider og trykksaker slik at historien du forteller om din bedrift blir akkurat slik du hadde tenkt.

Jeg tilbyr også privatfotografering av familie, barn, baby og nyfødt. Eller høytidelige sammenkomster som konfirmasjon, dåp eller bryllup? Eller kanskje du ønsker bilder til casting, profilbilde eller rett og slett av kjæledyret ditt? Jeg tar gjerne private bilder som StudioStine, og du finner meg både på facebook og instagram.

#bedriftsfotograf #yogafotograf #interiørfotograf #eksteriørfotograf #idrettsfotograf #golffotgraf #barnehagefotograf #barnefotograf #babyfotograf #naturfotograf #produktfotograf #fotografieidsvoll #prospektfotograf #ansatteportretter #meglerportretter #bedriftsbilder #bildertilnettside

REFERANSER