Oppstartspakke for nyoppstartede bedrifter

Det er mye å sette seg inn i når man skal starte egen bedrift, regnskap, skatt, nettsider og markedsføring og mye mye mer. Jeg ønsker å gjøre en del av det enkelt for deg, og det er hvordan du skal fremme din egen synlighet. Jeg har derfor satt sammen en liten startpakke for bedrifter som inkludere design av logo, visittkort og nettside. Da har du iallefall et sted folk kan finne deg slik at du kan konsentrere deg om å få fart på businessen.

Startpakken for bedrifter koster 9900,- eks mva og her er litt av det pakken inneholder:

Logo – alle bedrifter har nytte av en unikt lite ikon som forteller litt om hvem din bedrift er. Vi bruker litt tid på formål og design og finner en logo som du kan leve med i lang tid fremover.

Visittkort – Når logoen er på plass er design av visittkort neste. Da har du noe du kan levere ut til de du møter på din vei, eller legge fra deg hos potensielle kunder. Prisen inkluderer 200 visittkort.

Nettside – Jeg hjelper deg med å designe en informativ nettside i Squarespace / ev WordPress med inntil 5 undersider. Gir deg en innføring i videre bruk og tilbyr support i etterkant slik at du selv kan drifte siden din videre dersom du ønsker det. Prisen er ikke inkludert abonnement i Squarespace/Wordpress.

Så hva venter du på? Ta gjerne kontakt om du lurer på noe mer.

Eksempel på logo, visittkort, nettside for Bona Vita Yoga: