Forsidebilde til Facebook – tilpasset etter dine ønsker!

Forsidebilde til Facebook – en utfordring?

Har du noen gang irritert deg over at det flotte bildet du har valgt som forsidebilde til Facebook siden ikke ble slik du hadde tenkt? 

Om det er til privatbruk eller til bedriften din, – irriterende er det uansett!  Sånn strengt tatt heter det vel coverbilde på Facebook, men jeg liker å bruke det norske språket så langt det er mulig. 

Bilder eller plakater på FB bør ha en spesiell størrelse og oppløsning for å fungere optimalt, FB har faktisk en oversikt over dette – om du har erfaring med redigering av bilder og kan ordne det selv.

 

Eller du har kanskje en tanke i hodet om hvordan det skulle sett ut, og vet ikke helt hvordan du skal få det til? En av mine kunder Bona Vita Yoga på Sotra utenfor Bergen ønsket å tilpasset et forsidebilde til sin side.

Her ser du resultatet.

Forsidebilde facebook bonavitayoga
Forsidebilde Facebook for Bona Vita Yoga

En spesialtilpasset bilde gir et mer profesjonelt inntrykk av bedriftens facebookside, det er raskt å lage og gir god oppmerksomhet.

Jeg har også gjort en oppdatering på egen nettside, fra å ha kun et bilde – til å vise både logo og en linje om hva jeg tilbyr. Det gir jo raskt et inntrykk av hva min bedrift gjør når man besøker min facebookside.

Under ser du før og etter bilder.

SamDesign facebookbilde før redigering
SamDesign facebookbilde før redigering
SamDesign facebookbilde ETTER redigering
SamDesign facebookbilde ETTER redigering

Kanskje du ønsker å promotere en kampanje? Eller har noe viktig på hjertet? Bytt gjerne forsidebilde ofte for å skape oppmerksomhet, eller få laget et et som representerer din bedrift på en god måte.

Har du behov for hjelp med å lage noe slikt?

Ta gjerne kontakt, og få et helt uforpliktende tilbud 🙂

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.