Profesjonelle bedriftsbilder på nettsiden?

Hva med å investere i profesjonelle bedriftsbilder til nettsiden?

Å ha gode bilder på nettsiden er noe de fleste ønsker, men å finne det man har behov for på de ulike bildebankene som finnes der ute er ikke alltid like lett. Noen velger å «låne» bilder fra nett, – og dersom bildene ikke har opphavsrett er vel det ok – men det er ikke alltid så lett å finne opphavet til bildet og da kan det fort straffe seg. 

Jeg anbefaler å hente inn en fotograf til å ta  profesjonelle bedriftsbilder for deg! Det behøver ikke å koste en formue og det vil trolig være verdt investeringen når du får akkurat de bildene du hadde sett for deg – og kanskje også mer?

Mange velger å vise en oversikt med kontaktinformasjon og bilder av ansatte i firmaet. Det vil se mye mer ryddig og oversiktlig ut dersom dersom alle de ansatte blir tatt bilde av i samme setting og at bildene ser noenlunde like ut. Det vil gjøre informasjonen lett å finne for kundene og vil se delikat og tiltalende ut.

Jeg har vært hos flere bedrifter og tatt bilder av ansatte. Ved god planlegging går det raskt og tar kun noen minutter av arbeidstiden per ansatt. Ved behov setter vi en liten time flere dager dersom ikke alle ansatte er tilstede på samme tid.

Etter noen dager med redigering og tilpasning får du bildene levert i høyoppløselig- og nettformat, i farge og sort hvitt – klare til å publiseres på din nettside, i en brosjyre eller hva du måtte ønske. Tidsbesparende for firmaet og enkelt for den som skal legge det hele inn på nettsiden deres. 

Sjekk ut det fine galleriet til fraktselskapet Salmosped AS eller den flotte gjengen som jobber hos speditøren Airsped på Gardermoen. 

 

profesjonelle bedriftsbilder ansatte
Bedriftsbilder av ansatte, bildegalleri

Ta kontakt dersom du ønsker profesjonelle bedriftsbilder eller bilder av ansatte – det vil være en god investering for bedriften og ikke minst tidsbesparende.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.